Mechanische

Portaalexcenterpersen

De portaalpersen van Sangiacomo garanderen, dankzij hun solide frame met vier kolommen of staanders, een parallelle vervorming. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de slijtage van de gereedschappen, wat resulteert in een betere kwaliteit van het proces en de vervaardigde delen. Bovendien wordt de stoter gedurende de gehele slag, dus gedurende het gehele vorm- / stansproces, volledig geleid. De productieserie van deze modellen omvat persen met enkele en dubbele drijfstang, directe aandrijving, tandwieloverbrenging en andere soorten kinematica.

Informatie aanvragen

Voorbeelden van portaalpersen

Portaal pers met enkele drijfstang

De productieserie van deze modellen omvat persen van 50 ton tot 500 ton met enkele en dubbele drijfstang, directe aandrijving, tandwieloverbrenging en andere soorten kinematica.

Portaalpers met dubbele drijfstang

De productieserie van deze modellen omvat persen van 50 ton tot 500 ton met enkele en dubbele drijfstang, directe aandrijving, tandwieloverbrenging en andere soorten kinematica

Speciaal aandrijvingen

Complexe systemen met; excentrische tandwielen voor dubbele snelheidsvertraging; kinematische overbrenging voor meer uitgebalanceerde bewerkingen of een servo aandrijving met hoog koppel- en besturingssysteem.