Werkwijze

Weet u precies welke pers, zaagmachine of onderdelen u nodig heeft? Dan leveren wij die graag snel en tegen een eerlijke prijs. Maar we hebben u nog veel meer te bieden.

 • Deskundig advies
 • Machinebouw op maat
 • Onderhoud en reparatie

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Advies

  U zoekt geen machine. Klinkt misschien gek voor een leverancier van productielijnen. Maar het is wel zo. Waar het om draait is een oplossing voor een probleem, uitdaging of wens in uw productieproces. Toch? Daarom besteden we bij Hoffmann-Metalcare veel tijd en aandacht aan de intake. Dat doen we tijdens een interview. Soms per telefoon, maar meestal op locatie. We willen weten wat u doet, waarom u dat doet, hoe u dat doet en welke doelen u heeft.

  1
 • Stap 2

  Ontwerp

  Is er een oplossingsrichting gekozen? Dan gaan onze engineers aan de slag met het technisch ontwerp van uw productielijn. Van onze know-how in werktuigbouwkunde tot expertise besturingstechniek; alles komt samen in deze fase. Tijdens het ontwerpproces vinden vaak meerdere conceptpresentaties plaats. We verzamelen daarin feedback vanuit uw bedrijf. Uiteindelijk werken we toe naar een 3D-model van uw nieuwe machine of productielijn.

  2
 • Stap 3

  Bouwen product

  Hoffmann-Metalcare bestelt bij toonaangevende fabrikanten de benodigde machines en apparaten voor uw productielijn. Vervolgens verzorgen we in eigen huis de assemblage, de coating en de installatie van de besturingstechniek. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze machines voldoen aan de Europese machinerichtlijn en voorzien worden van een CE-markering.

  3
 • Stap 4

  Installatie

  Alle onderdelen van uw nieuwe productielijn zijn klaar. Nu is het tijd om te controleren of alles ook zo werkt als we bedacht hadden. Hoffmann-Metalcare realiseert daarom een testomgeving voor het draaien van nulseries. Als uw nieuwe productielijn volledig getest is, gaan we hem opbouwen en installeren binnen uw bedrijf. Voor we dat doen maken we een goede planning en duidelijke afspraken. Zo voorkomen we dat uw productieproces langer stil ligt dan strikt noodzakelijk is.

  4
 • Stap 5

  Service

  Voorkomen is beter dan genezen. Zeker in productieomgevingen. Elke minuut die uw productie stil ligt kost geld. Daarom staat Hoffmann-Metalcare 24/7 klaar om storingen op te lossen. Dat doen we met eigen servicemonteurs die al jarenlang verspanende en niet-verspanende machines repareren.

  5
We houden van uitdagingen, denken in oplossingen en koesteren kwaliteit.
Gerrit Eysink, Hoffmann-Metalcare
Onze missie

Bijdragen aan uw bedrijfsresultaat

Met onze machines, expertise en service zorgen we ervoor dat u met zo min mogelijk arbeid, de grootste nauwkeurigheid en hoogste repeteerbaarheid tegen de laagste kosten kunt produceren. 

Met onze machines, expertise en service zorgen we ervoor dat u met zo min mogelijk arbeid, de grootste nauwkeurigheid en hoogste repeteerbaarheid tegen de laagste kosten kunt produceren. 

Ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op met Gerrit Eysink

+31 (0)78 610 2388
Stuur een mail

Plan een afspraak

Contact opnemen