Hydraulische

Portaalpers

Hoffmann-Metalcare levert hydraulische portaalpersen van Omera en Röcher. Het gaat zowel om monolitische als samengestelde portaalpersen. We kunnen ook een complete perslijn inclusief toebehoren voor u inrichten.

Informatie aanvragen

Voorbeelden van portaalpersen

Monolitisch samenbouw

Hoffmann-Metalcare levert hydraulisch portaalpersen van Omera. Van compacte persen tot een portaalpers van 1.250 ton. We kunnen ook een complete perslijn inclusief randapparatuur voor u inrichten.

Samengestelde samenbouw

Omera hydraulische monolitische portaalpersen worden ingezet voor de productie van een grote verscheidenheid aan producten. Daarbij kan worden gedacht aan boilerbodems, huishoudelijke apparatuur, drankcontainers, drukcontainers, brandblussers en RVS-potten. De persen kunnen compleet worden geleverd met matrijzen en automatische aanvoervoorziening.

Voorbeeld 3

De hydraulische monolitische portaalpersen van Omera worden geleverd in uitvoeringen met perskrachten van 1.250 kN tot 10.000 kN. De maximale slag varieert, afhankelijk van de uitvoering, van 650 tot 1.000 mm. De maximale afmeting van de perstafel bedraagt 2.500 x 1.500 mm.