Totaaloplossingen

Een productielijn op maat

Inventariseren van uw behoeften

Zo'n proces start altijd met een uitgebreide inventarisatie. Als we uw probleemstelling helder hebben, gaan we ontwerpen. Samen met u werken we toe naar een 3D-prototype van uw productielijn. Tijdens dat proces houden we steeds de terugverdientijd en het economisch rendement van uw productielijn voor ogen.

Hoffmann-Metalcare bestelt bij toonaangevende fabrikanten de benodigde machines en apparaten voor uw productielijn. Vervolgens verzorgen we in eigen huis de assemblage, de coating en de installatie van de besturingstechniek. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze machines voldoen aan de Europese machinerichtlijn en voorzien worden van een CE-markering. 

Als uw productielijn klaar is, bouwen we een testomgeving op voor het draaien van de nulseries. We hebben daar in eigen huis alle faciliteiten voor, maar kunnen zo'n testopstelling ook bij u op locatie realiseren. Samen met u maken we goede afspraken over de demontage van de oude lijn en plaatsing van de nieuwe lijn. Een zo kort mogelijke omsteltijd is altijd het uitgangspunt. Uiteraard trainen we uw operators, productiemedewerkers en technici, zodat ze het optimale rendement uit uw nieuwe productielijn kunnen halen. 

Neem contact met ons op

Ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op met Gerrit Eysink

+31 (0)78 610 2388
Stuur een mail

Plan een afspraak

Contact opnemen