Toebehoren

Persbesturing

Hoffmann-Metalcare levert moderne besturingen van Unidor voor zowel stand-alonepersen als complete persstraten. Deze besturingen worden modulair opgebouwd.

Informatie aanvragen

Uitvoeringen van persbesturing

Unidor compactPRESS smartLINE

De Unidor besturing type CompactPresse Smartline is de ideale oplossing voor besturing en visualisering. De Smartline omvat een industriële PC met touchCOMMAND 10,4” touch-paneel in een onderhoudsvrij design. De besturing is uitgevoerd met Ethercat - en Ethernet-interface en 2 USB-ingangen. Het 4 GB flash geheugen biedt voldoende ruimte voor de meeste toepassingen en met de afmeting van 240x250x66 mm geldt de Smartline als supercompact.

Unidor compactPRESS EcoLINE

Het standaard systeem voor de universele en intelligente procesbewaking voor het stansen en omvormen. De EcoLINE is gebaseerd op een robuuste touch-embedded PC die als 12” inbouwapparaat snel te monteren is. Als alternatief is ook de toepassing van het 10.4”-tafelmodel mogelijk. De I/O-handling tussen sensoren / actoren en PC geschiedt via EtherCAT (veldbus), als basis voor het snelste signaaltransport van analoge en digitale meetwaarden. Het aantal in- en uitgangsklemmen (sensoren / actoren) is hierop aan te passen.

Unidor compactPRESS starLINE

De StarLINE is het ultieme highend-systeem dat aan alle vereisten van comfortabele, intelligente en flexibele procesbewaking voor het stansen en omvormen voldoet. De StarLINE is gebaseerd op de modernste motherboard PC-technologie met een separate 15” touch-monitor voor frontinbouw. De I/O-handling tussen sensoren / actoren en PC geschiedt via EtherCAT (veldbus), als basis voor het snelste signaaltransport van analoge en digitale meetwaarden. Het aantal in- en uitgangsklemmen (sensoren / actoren) is hierop aan te passen.