Machinebouw

Als een standaard oplossing niet geschikt is voor uw bedrijf? Dan zijn we bij Hoffmann-Metalcare in ons element. We hebben alle know-how in huis om een productielijn te ontwikkelen die helemaal aansluit bij uw behoeften.

Inventariseren van uw behoeften

Zo'n proces start altijd met een uitgebreide inventarisatie. We brengen in kaart wat u wilt bereiken met uw productielijn en aan welke functionele en technische eisen uw machines moeten voldoen. Ook staan we stil bij de inrichting van uw productieprocessen. 

Hoffmann Metalcare Machinebouw

3D-prototype van uw productielijn

Als we uw probleemstelling helder hebben, gaan we ontwerpen. Samen met u werken we toe naar een 3D-prototype van uw productielijn. Tijdens dat proces houden we steeds de terugverdientijd en het economisch rendement van uw productielijn voor ogen.

 

Bouwen en installeren van uw productielijn

Hoffmann-Metalcare bestelt bij toonaangevende fabrikanten de benodigde machines en apparaten voor uw productielijn. Vervolgens verzorgen we in eigen huis de assemblage, de coating en de installatie van de besturingstechniek. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze machines voldoen aan de Europese machinerichtlijn en voorzien worden van een CE-markering. 

Hoffmann Metalcare - Machinebouw

Testen en trainen van uw medewerkers

Als uw productielijn klaar is, bouwen we een testomgeving op voor het draaien van de nulseries. We hebben daar in eigen huis alle faciliteiten voor, maar kunnen zo'n testopstelling ook bij u op locatie realiseren. Samen met u maken we goede afspraken over de demontage van de oude lijn en plaatsing van de nieuwe lijn. Een zo kort mogelijke omsteltijd is altijd het uitgangspunt. Uiteraard trainen we uw operators, productiemedewerkers en technici, zodat ze het optimale rendement uit uw nieuwe productielijn kunnen halen.