Onderhoud & revisie

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker in productieomgevingen. Elk uur dat uw productielijn stilstaat, kost geld. We helpen u graag om dat te voorkomen.

Eenmalig of structureel onderhoud 

Hoffmann-Metalcare heeft meerdere, ervaren onderhoudsmonteurs in dienst. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren ze onderdelen, beveiligingen, systeem-updates en de algehele werking van uw machines. Als het nodig is vervangen we versleten componenten. Ook leggen we uit wat u zelf kunt doen om uw machine in optimale conditie te houden. Uiteraard ontvangt u na afloop een onderhoudsrapport. U kunt onze monteurs eenmalig inschakelen, maar ook een voordelige onderhoudscontract afsluiten. U bent dan verzekerd van periodiek onderhoud dat storingen voorkomt en de levensduur van uw machines verlengt.

Grondige revisie van uw machines

Als u merkt dat uw productielijn minder goed begint te functioneren of de toleranties afnemen, is revisie vaak een verstandige keuze. Hoffmann-Metalcare inventariseert welke onderdelen van uw machine aan vervanging toe zijn. Eventueel kunnen we uw machine ook voorzien van nieuwe besturingstechnologie en beveiligingscomponenten. Dat kan zowel bij u op locatie als in onze werkplaats. Waar u ook voor kiest: we brengen uw productielijn snel en voordelig weer op fabrieksniveau.