Fecker bandrichtmachines

Bandrichtmachines van Fecker Machinenbau, een wereldwijd toonaangevende producent van aanvoerapparaten, richtmachines en haspels, staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit. Begrippen die bepalend zijn voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw productieomgeving.

-
Biegerollen
Einzugrollen
Richtrollen
Auszugrollen
Eenheid
mm
mm
mm
mm
RK20 / BRK20
72
72
24
-
Downloads
-
Biegerollen
Einzugrollen
Richtrollen
Eenheid
mm
mm
mm
R20 / BR20
92
92
48
Downloads
-
Biegerollen
Einzugrollen
Richtrollen
Auszugrollen
Eenheid
mm
mm
mm
mm
RV20 / BRV20
124
124
62
124
Downloads

Fecker Machinenbau is een wereldwijd toonaangevende producent van aanvoerapparaten, richtmachines en haspels. Ze staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit. Het standaard assortiment bestaat uit machines met diverse roldiameters voor verschillende materiaalbreedtes en -diktes. Deze Duitse producent is ook sterk in maatwerk en kan de meest complexe en klantspecifieke aanvoerricht- en haspelrichtcombinaties leveren.

De richtmachines worden geleverd in een groot aantal uitvoeringen die zich alle kenmerken door een groot aantal voordelen. Dat begint al bij de overzichtelijke machineopbouw en snelle controle- en reinigingsmogelijkheden. Alle rollen worden aangedreven en zijn vervaardigd van industrieel gehard staal en onderhoudsvrij gelagerd. De bedien- en controle-eenheid, die in het bedienplateau is opgenomen, zorgt ervoor dat alle belangrijke parameters, waaronder de slagbegrenzing, eenvoudig en gebruiksvriendelijke worden ingevoerd. 

 

person
Meer informatie over de Fecker bandrichtmachines?
Bel of mail Hennie Eysink: 078 610 2388 info@hoffmann-metalcare.nl

Stel direct uw vraag