Nu ook Flamme zaagbanden en -bladen leverbaar
16.03.2016

Nu ook Flamme zaagbanden en -bladen leverbaar

Hoffmann-Metalcare heeft haar leveringsprogramma uitgebreid met Flamme zaagbanden en -bladen. Met de uitbreiding biedt Hoffmann-Metalcare zaagbanden en -bladen in alle prijsvarianten. Het bedrijf levert een volledig assortiment kwaliteit-zaagbanden, waaronder uitvoeringen in koolstofstaal, bi-metaal, hardmetaal, grit en diamant.

Flamme staat synoniem voor een innovatief en bewezen programma metaalzaagbanden en machine-, hand-, decoupeer-en cirkelzaagbladen. De in Duitsland geproduceerde banden en bladen zijn van uitstekende kwaliteit en kenmerken zich door een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Advies en machine-optimalisatie

De activiteiten van Hoffmann-Metalcare bestrijken alle facetten die nodig zijn voor een optimale benutting van de zaagcapaciteit en -processen. Zo wordt, als specialist op het gebied van zaagbanden en -bladen, de levering van producten in veel gevallen vooraf gegaan door een grondig advies over de keuze van de zaagband, zaagsnelheden, voeding en vertanding. Binnen Hoffmann-Metalcare kan de afdeling Machinebouw daarnaast zorgen voor machine-optimalisatie of een geheel nieuw ontwerp of complete zaagstraat met aan- en afvoersystemen ontwikkelen, bouwen en plaatsen. De serviceafdeling verzorgt tenslotte het onderhoud, de reparaties of een gehele revisie van machines waarbij gebruik wordt gemaakt van originele fabrieksonderdelen.

Eén aanspreekpunt 

Hoffmann-Metalcare BV biedt sinds de krachtenbundeling van F. Hoffmann en Metalcare in 2014 een veelzijdig en veelomvattend programma zaag- en speciaalmachines, gereedschappen met bijbehorende engineering, onderhoud en service. De krachtenbundeling brengt het beste van beide bedrijven samen waardoor klanten één aanspreekpunt hebben voor verspanende én niet-verspanende bewerkingen. Een breed team vakspecialisten voor engineering, service en onderhoud maakt het aanbod van Hoffmann-Metalcare compleet.